Ahad, 27 Jun 2010

Kem Jati Diri (Paintball)

Pada 26 Jun 2010 (Sabtu) jam 8.00 pagi hingga 4.00 petang, Koperasi SMK Jalan Reko Kajang Berhad telah menganjurkan Pertandingan Paintball di Dusun Ali King Paintball, Gombak. Pertandingan ini telah disertai oleh 4 kumpulan pelajar dan 1 kumpulan guru, masing2 mempunyai 8-10 orang di dalam satu kumpulan.

Pertandingan yang sepatutnya dihadiri oleh 80 orang ahli-ahli unit beruniform (10 orang setiap unit) tidak mendapat sambutan walaupun bayarannya telah diturunkan seminima mungkin. Johan pertandingan ini ialah Kumpulan 4 yang diketuai oleh Mohd Afham Hanis. Naib Johan disandang oleh kumpulan 2 yang diketuai oleh Mohd Nur Afiq dan tempat ketiga dimenangi oleh kumpulan guru.

Walaupun penat dan lebam-lebam terkena tembakan, peserta-peserta pulang dengan keriangan dan mengharapkan pertandingan ini dianjurkan lagi pada tahun hadapan. Pihak koperasi mengucapkan terima kasih kepada 19 orang pengawas koperasi, 7 orang ahli Kadet Polis yang diuruskan oleh Pn Nathrah, 6 orang pelajar 4TV1 dan 6 orang pelajar lain yang menghadiri pertandingan ini.4 ulasan:

zai.coklat.homemade berkata...

activiti2 mcm ni mmg syok abis untuk cikgu2 dan anak murid..

zai.coklat.homemade berkata...

activiti2 mcm ni mmg syok abis untuk cikgu2 dan anak murid..

cikguhaslina berkata...

cam tu la, bila anak2 murid seronok diharapkan prestasi pelajaran akan meningkat..

Haslina Ibrahim berkata...

cam tu la, bila anak2 murid seronok diharapkan prestasi pelajaran akan meningkat...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *