Sabtu, 4 Ogos 2012

Penyerahan Zakat 2012

Setiap tahun Koperasi SMK Jalan Reko Kajang Berhad tidak lupa untuk menunaikan tanggungjawab mengeluarkan zakat atas perniagaan yang dijalankan. Setiap kali bulan Ramadhan, wakil koperasi akan menghantar Penyata Kewangan Teraudit kepada Pusat Zakat Selangor untuk pengiraan jumlah zakat. Untuk tahun kewangan berakhir 31 Ogos 2011, jumlah wang zakat yang perlu dikeluarkan ialah sebanyak RM 1303.50Pada jam 7.30 pagi, 3 Julai 2012, En. Mohd Syahizam b. Shair (Bendahari Koperasi) telah menyerahkan zakat perniagaan kepada Pn. Che Normalis bt. Alias (Penolong Kanan). Wang zakat ini kemudiannya akan diserahkan kepada Panitia Agama Islam untuk diagihkan kepada pelajar-pelajar yang layak menerimanya.

Semoga dengan penyerahan zakat ini akan membersihkan dan menyucikan harta dan semoga harta dan rezeki koperasi kita akan bertambah lagi.

1 ulasan:

Wawan Gunawan berkata...

Kunjungan pertama di blog ini, tolong dilike ya, artikel yg menarik semoga makin rame pagenya :)

Btw temen2, mungkin temen2 disini ada yg dah pernah nyobain game online MMORPG PUTRA LANGIT ??, jadi gini aku baru-baru ini main game gokil keren ini neh - PUTRA LANGIT ONLINE - dah nyobain wa waktu itu pas masa alpha test gameplay-nya addicted banget loh banyak fitur menarik, klo mo tau lebih lanjut masuk aja fanspagenya di -> http://www.facebook.com/putralangit.online, dan MICROSITE-nya => http://putralangit.capple.net/microsite/ , game ini diangkat dari komik terkenal TONY WONG "LEGENDA PUTRA LANGIT" yang terkenal itu loh, cekidot aja biar lebih jelasnya di link2 yg ane kasih klo suka jangan lupa di like yo

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *